Danish bakal Tahfiz

Assalamualaikum Setelah sebulan berdiam diri dari menulis blog,hari ni di beri kesempatan serta kesihatan yang baik untuk menulis. Rindu pulak rasanya…sehingga saya terlupa nak membayar sewa domian n hosting blog ini…ish ish..nak buat macam mana…saya kerap terlupa je sekarang..nasib baik...

2 minggu…

2 minggu En. Suami di tugaskan ke Telok Sepanggar ,Sabah. Bertolak hari selasa lepas dari Ipoh menaiki keretapi. Saya tak ada masaalah, tapi si kecil epol ni hari2 bising suruh ambil ayah nya…kejap2 ambil handphone mintak call, nak cakap dengan...

Anak dah Teruna

lama sungguh tak update blog, bz+malas dan sebagai nya.3 minggu sudah saya menyunat kan Danish dan Iqbal, menjaga budak2 ni dan mengurus kan rumah,kedai dll menyebab kan terlupa akan blog ini… kemudia isnin lepas balik ke Pahang~Keratung rumah MIL.1 minggu...
Skip to toolbar