Sepetang di Marina Island

Berhujung minggu di Marina Island Telok Batik…dah makin banyak bangunan yg di dirikan dan makin berkembang pesat..macam2 ada…seafood restaurant , kedai2, secret recipes dan PUB yg terpampang besor gedabak signbord botol hijau…ayoyoooo…malas nak snap pic…lain bulan yer… Marina Island hall…masa...

Cuti-cuti ke Sabah

Rabu minggu sudah, saya dan keluarga bercuti ke Sabah…pertama kali menjejak kaki ke bumi Negeri Di bawah Bayu membuat kan saya begitu teruja.. 3 hari 2 malam tidak puas rasanya..terutama kunjungan ke Kundasang..sejuk dan nyaman dan suasana yg segar mata...

Indah nya kenangan

Minggu sudah saya berkesempatan mengikut Abanh & Emakpergi kePadang Besar,Perlis..saja jer jln2 bukan nak bershoping.Pergi pagi sabtu dan balik Ahad. Bermalam di Kuala Perlis,Hotel Berasmana.Ahad tu selepas sarapan,kami bergegas pulang,hajat nak singgah di Bayan Lepas,tapi sebelum tu kami singgah sebentar...

Alhamdullilah

Ahad 5 hb Julai 2009 3.00 ptg: Kami sekeluarga bertolak ke kg kerana ada urusan. 3.10 ptg: Sampai di trafic light manjung/kg acheh 3.15 ptg: sampai di trafic light simpang lima berdekatan driving school. 3.17 ptg: Mata memandang satu pelanggaran...

Balik Kampung

(sumber gambar: google.com) Esok Insyaalah kami sekeluarga pulang ke kampung anak pak burn nih di Pahang. last kami balik masa hari raya haji yg sudah…nampak nyer abe aku ni dah rindu ngan kampung halamanya… Insyaalah bertolak selepas sembahyang Jumaat, dan...
Skip to toolbar