Felt craft lagiii

Hari ini kerja saya buat HP strap ni…gara2 melihat hp strap di blogger craft yg sangat2 cantik…waaauuuuu kreatif betul mereka..salute!!! tiba2 terasa Hp saya tu ‘togel’ je…x berseriii..maka terhasil la love dgn rama2… Yeaaa!!! Hp saya sudah ada accessories….berseri sikit...

Bookmark dari felt

Bookmark ini saya buat untuk diri sendiri. senang untuk menanda novel yg di baca.Selama hari ini cuma lipat di hujung muka surat…dengan adanya bookmark ini memudah kan sambungan pembacaan yg terhenti. Andai anda berminat…boleh hubungi saya dengan click ‘contact us’...

Shopping barang kraf

Semalam saya dan suami dan anak2 pergi ipoh..sajer jalan2…Ipoh ler tempat yg boleh window shopping,nak harap stiawan manjug …dah habis dah tengok2… Lepas jalan2 di JJ..saya singgah di kedai craft, kedai ni terletak di Ipoh Garden…The Craft Workshop…masuk dalam kedai...
Skip to toolbar