My Garden!!

  Simple mini garden di rumah saya…kolam tu dah lama senjak dri rumah sewa dulu…sedikit menyesal saya tutup tanah kat rumah ni dengan tile…masa buat tu x berfikir nak deco2 menjadi garden yg comel bersesuaian dgn rumah saya… Saya nak...

Map

Entri ini sebenarnya aku tujukan ke kak azlina. Dah lama rasa nya dia mintak map ke kedai english deco di Ipoh. Di atas ini adalah map ke kedai tersebut…senang jer nak kesitu…kedai ni menjual barangan hiasa rumah berkonsep english…pada peminat...

Bila hati sudah suka

Balik dari Renggit,kami singgah di Ayer Hitam. Tempat shoping pemes di sana..macam2 ada di sini,pasu,bunga2,bantal2 cute,anak2 patung yg teramat murah,makanan kering dan banyak lagi. Aku ikut jer MIL shoping…takat tengok jer,x tergerak hati nak membeli. TETAPI separuh kedai di jelajah…aku...

Bila aku ‘berbunga’

jeng-jeng…..gambar dia ats adalah koleksi aku yang terbaru… pokok2 bunga.aku lebih berminat dengan pokok bunga dari pokok berdaun.Yang gambar atas sekali tu pokok lavender.aku beli di nurseri kat Ipoh jalan kuala kangsar. 3 pasu rm18.katanya lavender tapi idok la berbau..gasak...
Skip to toolbar