Selamat Hari Raya

Rasanya belum terlewat untuk saya mengucap kan Selamat Hari Raya kepada tetamu blog ini..walau pun sudah 2 minggu umat Islam menyambut Syawal. Keadaan tidak mengizinkan saya membuka blog dan update entry terbaru…di tambah kesihatan yang agak terjejas sepanjang hari raya…...

Saya menangis kerana….

Pagi ini, saya berjauh dan jauhhhh hati..dan saya menangis terisak2. entah kenapa shahdu sangat rasanya…saya sedih sangat..dah 2 minggu saya menunggu benda ni. Pagi ni tgok ada maka saya happy…kunun lepas tugas menyidai kain selesai saya nak mengadap benda tu….tapi...

Cash dan hutang

Kenpa ye sy becerita tentang hutan dan ansuran….? Ini kerana saya frust,sedih dan bla bla bla lagi…sebab saya baik hati bagi orang hutang dan akhirnya kepala saya dipijak dan buat bola….. Ada manusia yg sy kenali membeli baju dari saya..mengikut...

Libang-Libu

Libang-libu=resah gelisah dalam bahasa Perak. Ia aku sekarang libang libu tapi tidak kronik. Menguji kesabaran dan ketahanan melawan perasaan… 2 pilihan yg terpaksa di lakukan demi mengelak kerugian…Tutup atau terus kan….. Bacaan Jika Sebak Dada dan Menghadapi Resah Gelisah Ertinya:...
Skip to toolbar