Riadah dan bowling

Assalamualikum Yayyyy…beriadah bersama jiran bermain dan pertandingan bowling anjuran persatuan taman perumahan yang saya duduk ni. 1st time pegang bola bowling….dan x sanggka 1st lontaran saya dapat strike…tapi lontaran seterusnya kebanyakan nya ke longkang…. Sangat2 seronok rupanya…dan akhirnya group saya...

“Lagu Ini”……

Sedang saya blogwalking di BeutifulNara saya membaca entry tentang 1 lagu nyanyian penyanyi baru Zain. Lagu bertajuk “Lagu ini” adalah nyanyian semula penyanyi ini dari lagu kumpulan 2AM “Inorae (This Song)” Seriously suara zain sangat2 sedap merdu..shahdu sangat..sekarang payah nak jumpa suara artis lelaki...

My Garden!!

  Simple mini garden di rumah saya…kolam tu dah lama senjak dri rumah sewa dulu…sedikit menyesal saya tutup tanah kat rumah ni dengan tile…masa buat tu x berfikir nak deco2 menjadi garden yg comel bersesuaian dgn rumah saya… Saya nak...

Antik!!

Ini adalah sebahgian koleksi antik yg saya ada…hasil rembatan dari kampung.Kalau ikut kan banyak lagi..tapi saya ambil sikit jer. Arwah Tok saya dulu adalah peniaga pinggan mangkuk, siap ada kedai lagi tapi lepas kedai di tutup sebab beliau nak ke...

Libang-Libu

Libang-libu=resah gelisah dalam bahasa Perak. Ia aku sekarang libang libu tapi tidak kronik. Menguji kesabaran dan ketahanan melawan perasaan… 2 pilihan yg terpaksa di lakukan demi mengelak kerugian…Tutup atau terus kan….. Bacaan Jika Sebak Dada dan Menghadapi Resah Gelisah Ertinya:...

citer lawok

Bacalah jika kome rasa tension giler Aku datang dari keluarga yg besar…16 adik beradik, bila sesekali berkumpul, dah tentu mak aku akan buat majlis makan besar-besar dan best-best!!! Dalam ramai2 adik beradik, bukan semua yg suka stail aku, apabila aku...
Skip to toolbar