Tempahan sulam mesin

Tempahan sulam hanya:

 

1.Towel:  Birthday/Hantaran/Hadiah perkahwinan/Nama utk anak2 di pusat asuhan

2. Tuala muka

3.Diaper stacker

 

Harga

1. Sulam biasa (nama sahaja tanpa bin/bt) bergantung pada size huruf dan tidak lebih 10 huruf

size: 1 x 1/ 1.5 x 1.5cm cm (tuala muka/saputangan) = RM3

size 4 x 4 cm (tuala baby/kanak-kanak) = RM4

size 5 x 5 cm (tuala dewasa/sarung bantal dewasa) =RM5

**harga tidak termasuk tuala/kain

2. Sulam nama+aksesori simple(butang) = RM8.00

3. Sulam nama+ aksesori banyak(butang) = RM3-15.00

4. Sulam nama+design+ Appliqué 1 huruf = RM3 -rm5 + RM3@8 + RM3.00

5. Applique penuh (alphabet) = RM3.00 utk 1 huruf

6. Diaper stacker (tanpa sulam) = RM 18.00

7. 1 Embroidery design = RM3- 8 (bergantung size)

8. Baby applique only = RM10

9.Baby applique + nama = RM15

 

** harga di atas belum dicampur harga upah (RM3)

** Setengah design di sini saya beli dari website luar negara. dan harga di caj, berpatutan dengan design

** Saya tidak menerima design sendiri dari pelanggan kerana saya tiada sofware untuk menukar/membuat gambar dari mana2 gambar/ logo yg pelanggan mahu

** Applique alphabet dan baby applique agak renyah untuk di buat, perlu menampal kain dan sulam jahit sebanyak 3 kali. Harga yang di tawarkan di sini amat2 berpatutan ye..

*******************************************************

Terms

~ Diposit dikenakan sebanyak RM10.00.Tanpa deposit tempahan tidak akan di buat.

 ~ Tambahan RM3.00 sebagai upah membeli towel.

 ~ anda juga boleh mengepos sendiri towel jika mahu

 ~ untuk tempahan sila whatsApp saya di no 011 -32085974

~ Email : hanisda77@gmail.com

*****************************************************

 

26 comments

  1. chiedah says:

    salam… tempahan masih on?? kalo sy nk tempah utk sulam nama kat t-shirt berapa ye??
    contoh : “Chiedah – Pulau Perhentian – 2012”

  2. yt says:

    hi..saya nak tanya..puan selalunya beli stabilizer untuk sulaman ni kat mana ye, ada tak jual di kedai jahit biasa? or ada kedai tertentu saja. TQ..

  3. ety says:

    saya nak tempah sulam logo uitm dengan nama dekat jacket. blh ke ? sehelai je. mcm mana saya nak send jacket saya tu kt puan?

    • Profile photo of admin
      admin says:

      salam ety

      maaf yer, sy tak dapat nak ambil tempahan logo.sy tak ada sofwere utk buat mana2 logo.nanti try cari org yg boleh buat yer.tq sudi singgah

  4. SITI NASUHA SHARIR ZAABA says:

    Salam sis,
    nak tanya..bole k kalo sy nak tempah jahit sulam birthday wishes kt bantal besar(bantal besar yg sllu ltak utk baring2 kt dpan tv tu).
    bantal sy provide.kalo bole sis gtau ye..
    sy nk sulam kt bantal tu bukan kt sarung die taw..
    utk besday husband..word nk tulis..”happy birthday abang – 28th”
    kalo bole sis inform ye..

  5. SITI NASUHA SHARIR ZAABA says:

    sis, reply kt email yahoo ye..nt my hubby bca lak..hee
    and lg satu,sy just nk sulam kt penjuru bantal je..bkn besar..

  6. amy says:

    Salam… i nak urgent sulam baju romper. Nak pakai hari sabtu.
    Nak tulis no 1 dan nama baby.

    Boleh i call you untuk berurusan?
    Sms me your tel no.

    Saya. .. amy…. 0123218167
    Tq

    • admin says:

      Assalamualaiakum zulina, adik boleh wassap akak ke 011 32085974 tak? nak tempah apa ye?
      TQhttp://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

[+] kaskus emoticons nartzco

http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif 
http://www.ainalhanisda.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif 
 
Skip to toolbar